085 - 3035384

De “Komt-u-maar-mevrouwtje” Masterclass.

Op een energieke en prikkelende wijze kennismaken met de fantastische en kansrijke doelgroep ouderen? Geen langdradige onderzoeksrapporten en eindeloze statistieken. Dat doen we anders. We willen jou, jouw team en/of jouw klanten graag meenemen in de wondere wereld van do’s and don’ts om deze doelgroep ook voor jouw product of dienst te verleiden. Alle relevante inzichten delen we en maken we direct concreet.

Komt-u-maar-mevrouwtje-Masterclas

Nu hebben wij de “Komt-u-maar-mevrouwtje”-Masterclass ontwikkeld waarin we met een groep van plus minus 15-20 mensen aan de slag gaan met “de doelgroep”. De diepte in, een uitgebreide kennismaking met de doelgroep. Wie zijn ze? Hoe zijn ze te segmenteren? We delen interessante feiten en inzichten uit de vele onderzoeken die we doen in ons eigen Nationale 50+ Panel. Op het gebied van retail, zorg, wonen en financiën.

Daarnaast bespreken we wat de do’s and don’ts zijn als je aan de slag wilt met het binden en boeien van deze kansrijke doelgroep. Om het niet alleen bij inspiratie en een flinke dosis informatie te laten helpen we je ook om concreet aan de slag te gaan!

Verschillende varianten

We bieden je de masterclass in een aantal varianten aan: een ‘power’-versie van 1,5 uur, een versie van een dagdeel of een tweedaagse. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat we kijken naar jouw vragen en uitdagingen en proberen we deze (waar mogelijk) mee te nemen in ons programma. Altijd met als uitgangspunt: de deelnemers anders laten kijken naar de 50+ doelgroep.

Recentelijk verzorgde wij al een “Komt-u-maar-mevrouwtje”-Masterclass voor o.a. de STER, Ruigrok Netpanel en Startpagina.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50+’ers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Bezoekadres Rotterdam:
Charloisse Lagedijk 536, Rotterdam

Bezoekadres Haarlem:
Floris’ vaste stek. Dodici.
Smedestraat 47, Haarlem

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig