085 - 3035384

Realisatie

Altijd de juiste professional die zowel de beste is in zijn of haar vak, maar daarnaast ook doorspekt is met waardevolle doelgroep kennis. Dit alles om strategie werkelijkheid te laten worden. Plannen te realiseren. Resultaten te boeken.

Bureauvijftig werkt samen met een geweldig team van vakidioten die wij inzetten om onze projecten. Dit kan zijn een tijdelijke professional om jouw eigen plan uitvoeren  of te helpen bij het vormen van zo’n plan. Soms voor een brainstormsessie, of een paar dagen samen aan de slag. Vaak ook voor een langere periode als onderdeel van een marketing- of communicatieafdeling. 

Wij kijken graag samen welke talenten of vaardigheden nodig zijn. Moet er een project flink worden aangejaagd, of in korte tijd een complete campagne worden gelanceerd. Geen uitdaging is ons te omvangrijk. Bij Bureauvijftig houden we van snel schakelen, drie stappen vooruit denken en successen behalen. Dus kom maar op.

Bureauvijftig realiseert met het team van professionals.

Rebranding 
Zo lanceerden wij een complete rebranding van een fabrikant van hulpmiddelen in een maand of 4, samen met een geweldige projectmanager, onze creatieve vormgever en dit aangevuld met een tweetal marketing strategen. Uiteraard: dit alles op basis van onderzoek in het Nationale 50Plus Panel.

Marketing afdeling opzetten
We hebben gedurende de periode van een jaar een marketing afdeling opgezet bij een zorgorganisatie. Hier hebben we vanuit een aantal brainstormsessies een merkstrategie ontwikkelt om deze vervolgens met twee professionals ook daadwerkelijk uit te voeren.

Content campagne
En op dit moment zijn we voor een online media bedrijf actief met het uitrollen van een content campagne om de doelgroep het product te laten ‘her-ontdekken’. Dit doen we samen met dreamteam bestaande uit een briljante tekstschrijver, een onderzoeker, een PR chef en dit alles onder leiding van een projectmanager.

Vanzelfsprekend denken we graag mee hoe we jouw uitdaging kunnen ondersteunen met een ‘dreamteam’ van professionals. Voor een korte periode of voor langere tijd. Bel je ons?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50+’ers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Bezoekadres Rotterdam:
Charloisse Lagedijk 536, Rotterdam

Bezoekadres Haarlem:
Floris’ vaste stek. Dodici.
Smedestraat 47, Haarlem

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig