085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

50 plussers in de media – editie 6.

Iedere week verschijnen er vele nieuwe artikelen over 50-plussers, senioren en ouderen. In dit nieuwe jaar maken wij wekelijks een selectie van de leukste, meest interessante, inspirerende, spraakmakende, en opvallende stukken en publiceren die onder de titel: “50-plussers in de media”.

 

Schermafbeelding 2013-04-11 om 11.07.51Vorige week verscheen er een trendbericht over stijliconen op leeftijd. Deze week verscheen er een artikel over de 10 best geklede 50 plussers:

Lees meer > 

 

 

 


werkDe werkvloer kleurt steeds grijzer, zo meld nu.nl. De flink toegenomen arbeidsparticipatie van ouderen draagt daar voor een groot deel aan bij. Zo werkte in 1990 slechts 35% van de 50- tot 65-jarigen, in 2012 was dat 62:

Lees meer >

 

 

 

Walkers' Feet

Sportkleding winkeliers richten zich steeds meer op de actieve 50 plusser. Hardlopen, fietsen, zwemmen en fitness is erg populair onder deze groep en wordt gemiddeld drie keer per week uitgevoerd. Wel veranderd het de aanpak op retail vlak. Een uitgebreide service en informatie is noodzakelijk om tot verkoop te komen bij deze doelgroep.

Lees meer >

 

 

 

Sex

Naast buitenshuis sporten 50 plussers ook graag binnenshuis, dit het liefst tussen de lakens. Het is een fabel dat 50 plussers niet of minder aan seks zouden doen. Juist doordat ze ouder worden, neemt het testosteron af, waardoor er meer binding ontstaat tussen man en vrouw. Ze worden beiden opener, weten beter wat ze willen en experimenteren graag:

Lees meer >

 

 

 

Schermafbeelding 2013-04-11 om 11.01.43

Oprah Winfrey viert het ouder worden. Elk jaar is een feestje, ze begrijpt niet dat vooral vrouwen er zo’n groot probleem van maken. Ze is dankbaar voor elk jaar dat ze mag bestaan. Lees het artikel of bekijk de clip:

Lees meer > 

Zie clip > 

 

 

Hebben wij/zij onverhoopt iets gemist? Komt u leuke stukken tegen? Schroom niet om ze met ons te delen. Stuur ons een bericht op TwitterFacebookGoogle+LinkedIn of mail naar info@bureauvijftig.nl.

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Grey Valley Incubator