085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Bureauvijftig gaat ANBO magazine maken

De handtekening staat. Ik ben erg trots dat wij voor ANBO, de belangenbehartiger voor senioren, aan de slag mogen. De komende jaren zal Bureauvijftig ANBO’s ledenmagazine gaan verzorgen, dat 8x per jaar bij zo’n 110.000 ouderen op de mat ploft. We vormen een redactie, regelen de vormgeving en productie en organiseren de advertentieverkoop.

Print dood? Voor de ouderenmarkt zeker niet. Van de meeste magazines is minimaal zo’n 60% van de lezers/abonnees 50+. Veel ouderen (en jongeren trouwens ook) vinden niets mooier dan een gloednieuw magazine dat op de mat ploft. Plastic eraf en je laten verrassen. Tegenwoordig met een bijbehorende website voor meer verdieping. Die op de iPad wordt bekeken, uiteraard.

Bij Bureauvijftig hebben we al langer de wens om een blad te maken. Waar we voor onze klanten een ideaal Umfelt kunt maken en waar we alles wat we over ouderen weten in de praktijk kunnen brengen. In 2010 brachten we daarom 8 edities van een digitaal magazine uit, samen met Dutch Giraffe (zie Adformatie). Daar bleef het toen bij. Het kriebelde al die jaren wel. Als je dan plots de kans krijgt een bestaand magazine te hervormen en beter te vermarkten, aarzel je niet.

De komende maanden verschijnen nog 2 edities oude stijl, maar vanaf voorjaar 2018 komen we met een geheel nieuwe bladformule. Om vooral voor de ANBO-leden, maar zeker ook voor adverteerders en partners nog waardevoller te kunnen zijn. Van de 8 jaarlijkse edities zullen 2 edities als themaspecial gaan verschijnen.

Meer weten of interesse om te adverteren en/of een bijdrage te leveren? Mail Floris of Arjan.

En als je je zelf een magazine hebt of wilt….dan mag je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer