085 - 303 53 84

Ons werk

11 ledenverenigingen | ZomerDoeBoek

Vraag van de ledenverenigingen

‘Kunnen jullie ‘iets’ produceren voor de bijna 500.000 leden van onze elf ledenverenigingen, waarbij de krachten van de ledenverenigingen worden gebundeld om een grotere impact te maken voor de leden?’

Voor deze opdracht waren wij de schakel tussen de elf ledenverenigingen: Pantein Extra, Marente, Amstelring Ledenservice, Espria, Thebe Extra, Florence, Carinova, 123Comfort, Groene Kruis, ZorgboogExtra en pluZ.

Onze Projecten - ZomerDoeBoek 900x500

Hoe hebben we het aangepakt?

Een paar keer per jaar komen de ledenverenigingen bij ons samen voor strategische sessies. Door de coronacrisis ziet de zomer er voor iedereen anders uit. Dat merkten de ledenverenigingen ook: en gevoel van onzekerheid en angst groeide onder hun leden.

Resultaten

We bedachten het ZomerDoeBoek én werkten deze volledig uit: een 136-pagina’s tellend magazine vol verhalen, puzzels, interviews, mooie foto’s en nostalgische reportages. Op de eerste dag van de zomer viel het ZomerDoeBoek bij de leden op de mat, slechts acht weken na de start van dit project.

De succesvolle samenwerking smaakt naar meer, dus liggen er plannen voor een WinterDoeBoek. Daarnaast maken we ook meer regelmatig magazines, zoals voor ANBO.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

We maken graag een (digitale) afspraak!

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer