085 - 303 53 84

Ons werk

Fundis en ActiZ | De Podcast Over Morgen

Vragen van Fundis en ActiZ

‘Help ons om de bestaande verwachtingen over ouder worden en zorg bespreekbaar te maken. En hoe kunnen we de twee campagnes van Fundis en ActiZ nog meer onder de aandacht te brengen?’

Nederland vergrijst, daarmee komt de zorg onder nog grotere druk te staan. Met hun campagnes vragen Fundis (De Zorg van Morgen) en ActiZ (Praat Vandaag over Morgen) aandacht voor dit onderwerp. Samen bundelden ze hun krachten en vroegen ze Bureauvijftig om een podcastserie te bedenken en maken. Zo startten we het gesprek over het organiseren van de zorg van de toekomst.

Hoe hebben we het aangepakt?

We bedachten samen De Podcast Over Morgen en namen een 5-delige serie (and counting) op in onze eigen podcaststudio. In iedere aflevering gaat onze collega Jeroen Westermann in gesprek met twee experts. Innovatiespecialist en bestuurder, babyboomer en millennial, voormalig politicus en generatie-experts, met ieder een eigen invalshoek. Welke uitdagingen in de zorg zien zij? En hoe kunnen we die aangaan of zelfs wegnemen?

Resultaten van De Podcast Over Morgen

De Podcast Over Morgen is te beluisteren via Spotify, SoundCloud, ApplePodcast en via de websites van Fundis en ActiZ. Honderden mensen luisterden al naar de eerste succesvolle reeks van 4 afleveringen, inmiddels zijn de opnames voor tweede reeks in volle gang!

Door De Podcast Over Morgen startten er in heel ons land gesprekken tussen dierbaren, zorgmedewerkers en bestuurders over hoe zij in de toekomst zorg willen ontvangen of verlenen.

Meer weten of aan de slag?

Neem gerust contact met ons op! We denken en werken graag met je mee en kunnen de podcast opnemen in onze eigen podcaststudio in Grey Valley, Zoetermeer.

Beluister De Podcast Over Morgen hier:

Luister hier aflevering 5, waarin Jeroen in gesprek gaat met Menno Gravemaker (29), oprichter van MoMo Medical dat een bedsensor ontwikkelde voor in het verpleeghuis en Marieke Kodde (41), business developer en innovator bij InnovationQuarter. Met welke innovaties denken zij dat we zorg beter kunnen organiseren?

«

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer