085 - 303 53 84

Ons werk

VisitDenmark | tv-productie Reisgenøten

Vraag van VisitDenmark

Maak na op de succesvolle programma’s Love for the campsite en Ouwe Jongens Smørrebrød een nieuw programma, om vijftigplussers kennis te laten maken met het prachtige Denemarken als vakantieland.

Hoe hebben we het aangepakt?

In 2020 werd in opdracht van VisitDenmark voor het derde jaar op rij een televisieserie gemaakt over Denemarken als vakantieland.. Op tv-zender ONS werden vanaf januari 2021 wekelijks de afleveringen uitgezonden. 

De resultaten van Reisgenøten

Dieuwertje Blok is de laatste jaren vooral bekend van haar rol als presentatrice van het Sinterklaasjournaal, maar is daarnaast een zeer ervaren en gelouterde televisiepersoonlijkheid. In het programma Reisgenøten ontvangt ze zes bekende Nederlanders, met wie ze Denemarken ontdekt. Tijdens deze reis praten ze over hun carrière, hun leven en drijfveren. Gasten zijn Robèrt van Beckhoven, Twan Huys, Maik de Boer, Ronald Giphart, Carry Tefsen en Leontien van Moorsel.

Door het combineren van een inhoudelijk sterk programma met diepgaande gesprekken over herkenbare levensvragen, in de prachtige Deense omgeving, krijgt de kijker een mooi beeld van de veelzijdigheid van het land. De tv-productie Reisgenøten werd vanaf 2 januari 2021 wekelijks uitgezonden op televisiezender ONS.

Meer weten over wat wij doen of wil je jouw vraag aan ons voorleggen?
Neem contact met ons op!

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer