085 - 303 53 84

“Komt-u-maar-mevrouwtje” Masterclass

Op een energieke en prikkelende wijze kennismaken met de fantastische en kansrijke doelgroep ouderen? Geen langdradige onderzoeksrapporten en eindeloze statistieken. Dat doen we anders. We willen jou, jouw team en/of jouw klanten graag meenemen in de wondere wereld van do’s and don’ts om deze doelgroep ook voor jouw product of dienst te verleiden. Alle relevante inzichten delen we en maken we direct concreet.

Komt-u-maar-mevrouwtje-Masterclass

Wij hebben de “Komt-u-maar-mevrouwtje” Masterclass ontwikkeld. Hierin gaan we met een groep van 15 tot 20 mensen aan de slag met “de doelgroep”. De diepte in, een uitgebreide kennismaking met de doelgroep. Wie zijn ze? Hoe zijn ze te segmenteren? We delen interessante feiten en inzichten uit de vele onderzoeken die we doen in ons eigen Nationale 50Plus Panel. Op het gebied van retail, zorg, wonen en financiën.

Daarnaast bespreken we wat de do’s and don’ts zijn als je aan de slag wilt met het binden en boeien van deze kansrijke doelgroep. Om het niet alleen bij inspiratie en een flinke dosis informatie te laten, helpen we je ook om concreet aan de slag te gaan!

Verschillende varianten

We bieden je deze Masterclass in een aantal varianten aan: een ‘power’-versie van 1,5 uur, een versie van een dagdeel of een tweedaagse variant. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat we kijken naar jouw vragen en uitdagingen en proberen we deze (waar mogelijk) mee te nemen in ons programma. Altijd met als uitgangspunt: de deelnemers anders laten kijken naar de 50+ doelgroep.

Recentelijk verzorgde wij al een “Komt-u-maar-mevrouwtje” Masterclass voor onder andere Ster, Ruigrok Netpanel en Startpagina.nl.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50-plussers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer