085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Podcast | De Geheimen van Ouderenmarketing

De vijftigplusser van tegenwoordig heeft het druk, maakt belangrijke beslissingen en is financieel krachtig. Als ze al tijd hebben om thuis achter geraniums te zitten, zitten ze daar te Netflixen, te Facebooken, hun kinderen te appen of uit te puffen van het mantelzorgen. Voor veel bedrijven liggen er talloze mogelijkheden om deze doelgroep aan te spreken en kansen te verzilveren.

In de podcast “De Geheimen van Ouderenmarketing” gaat Jeroen Westermann in gesprek met experts in ouderenmarketing: Arjan in ‘t Veld en Floris Venneman over uiteenlopende onderwerpen. Ze nemen je mee in de wereld van ouderenmarketing!

Podcast #3 Corona: zijn er ook positieve gevolgen? | 13 oktober 2020

Alles wat vroeger zo normaal was, kan niet niet meer of moet anders. Er is al veel gezegd over de negatieve gevolgen van corona. In deze aflevering stellen Arjan en Jeroen zichzelf de vraag of er ook positieve gevolgen zijn aan de pandemie. En hoe bedrijven zichzelf kunnen onderscheiden in deze onzekere tijden door zich juist te richten op veerkrachtige vijftigplussers. Luister nu naar aflevering 3!

 

Podcast #2 Langer zelfstandig thuis wonen | 6 oktober 2020

In de tweede podcast gaat Jeroen in gesprek met Arjan over het beleid ‘Langer Zelfstandig Thuis’. Het verzorgingshuis van vroeger bestaat niet meer. Mede daarom wordt ouderen gevraagd om langer, zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit zorgt voor concurrentie in de woon- en zorgmarkt. Wat is de impact hiervan? En hoe willen ouderen zelf eigenlijk wonen? Je hoort het in aflevering 2!

 

Podcast #1 Media en tech | 29 september 2020

In de eerste podcast gaan Jeroen en Floris in gesprek over hoe ouderen omgaan met (nieuwe) media, technologie en communicatiemiddelen. Zijn de vijftigplussers van tegenwoordig helemaal gewend aan het gebruik van technologie of zelfs tech-savvy? Waar liggen hun behoeften? En wanneer gebruiken zij bepaalde media wel, en wanneer niet? Dit en meer beluister je in aflevering 1!

 

Meer weten over vijftigplussers, welke kansen er zijn en hoe jouw bedrijf hen kan bereiken? Neem gerust contact met ons op. Heb je vragen of opmerkingen over deze podcast?
Stuur ons een mail: podcast@bureauvijftig.nl!

«

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer