085 - 303 53 84

Onze aanpak

We helpen jou en jouw bedrijf om vijftigplussers écht te begrijpen en bereiken. Om jouw producten en diensten te ontwikkelen, lanceren en vermarkten. We helpen je bij ouderenmarketing en vijftigplusmarketing. Dat doen we altijd op basis van waardevolle inzichten uit onderzoek. We sparren graag over een nieuwe strategie en ondersteunen bij het verwoorden van een inspirerende en kansrijke koers. Uiteraard helpen we jou met het daadwerkelijk realiseren van de gemaakte plannen. Samen successen realiseren, daar doen we het voor.

Bureauvijftig Begrijpen

Begrijpen

Het begrijpen van je doelgroep is altijd de basis. We doen doorlopend onderzoek in deze doelgroep, om jouw bedrijf te voorzien van de inzichten die je nodig hebt om vijftigplussers écht te begrijpen.

Lees verder
Bureauvijftig Strategie

Strategie

Niet zomaar een leuke campagne of mooie brochure, maar samen fundamenteel keuzes maken en koers bepalen. Of je nu startup bent, gemeente of fast mover.

Lees verder
Bureauvijftig realiseert met het team van professionals.

Bereiken

Een spraakmakende campagne, gedetailleerd concept, nieuwe huisstijl of tv-productie. Altijd door de beste en meest creatieve professionals, doorspekt met doelgroepkennis.

Lees verder

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50-plussers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Grey Valley Incubator