085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Floris Venneman aan boord als partner

Naamloze tekening (1)

Sinds 1 januari jl. is Floris Venneman (weer) aan boord bij Bureauvijftig als partner. Floris is zeker geen onbekende al sinds de oprichting nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom het bureau. Samen met Arjan heeft hij vele projecten succesvol tot een einde gebracht en dus is nu de stap om op deze manier verder samen de toekomst in te gaan een logische. Samen verder bouwen aan de toekomst van Bureauvijftig vooral door samen met klanten te laten zien dat (ouderen)marketing anders kan.

Floris is ruim 16 jaar ondernemer en is in zeer uiteenlopende bedrijven actief geweest. Van retail tot zakelijke dienstverlening, maar ook in onderwijs en binnen de overheid. De rode draad in alle activiteiten is het op strategisch niveau meekijken, denken én doen over business modellen, marketing en business development. Daarnaast spreekt hij regelmatig op congressen en bijeenkomsten over deze onderwerpen.

Op dit moment is Floris namens Bureauvijftig onder andere betrokken bij projecten voor Startpagina, Handicare en EBC Nederland.

 

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer