085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

‘Komt-u-maar-mevrouwtje’-masterclass bij STER

Inmiddels hebben wij dit jaar alweer ruim 20 ‘Komt-u-maar-mevrouwtje’-masterclasses verzorgd. In verschillende vormen, bij verschillende partijen. Soms tijdens een congres of bijeenkomst, vaak ook als in-company variant om marketing (en communicatie)professionals kennis te laten maken met “de doelgroep”.

Gisteren was het de beurt aan de STER, een zaal vol met zo’n 40 adverteerders hebben wij in een powerversie van de masterclass meegenomen langs de kansen die er liggen. Aansluitend heeft ook Marian Cammaert in haar verhaal nog verder aangestipt via welke kanalen deze doelgroep optimaal bereikt kan worden.

Nieuwe inkoopdoelgroepen

Een van de aanleidingen van deze masterclass is de recente aanpassing in de ‘inkoopdoelgroepen’, deze zullen vanaf 1 januari 2018 aangepast worden naar de doelgroep 25-67. Ofwel: werkend Nederland. Met daarbinnen natuurlijk nog de mogelijkheden om je specifiek te richten op mannen of vrouwen en bijvoorbeeld boodschappers. Kortom: ook de STER ziet de groeiende kansen binnen de ouderen doelgroep. Een mooi moment om eens samen te komen en kennis te delen.

Inzicht in de 50+ doelgroep Masterclass STER en Bureauvijftig

Bontgezelschap

Dat hebben we met een bont gezelschap aan adverteerders (van aanbieders van reizen tot een paar bekende food merken) gedaan en dit leidde tot een interessante sessie met vragen en uiteraard ook een boeiende discussie. Juist de diversiteit van achtergronden en manieren van aanpak maakte het tot een interessante sessie. Sommige aanwezigen waren al heel ver en zochten verdieping, daar waar anderen nog aan het verkennen zijn hoe kansrijk de doelgroep voor hun merk eigenlijk is.

Vervolg in 2018

Gezien de grote hoeveelheid interesse zullen we begin 2018 nogmaals een powerversie van de masterclass verzorgen samen met de STER, op hun kantoor in Hilversum. Zodra er meer over bekend is zullen we dit uiteraard aankondigen via onze blog.

Meer weten over de ‘Komt-u-maar-mevrouwtje’-masterclass en de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op. We denken graag mee!

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer