085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Nieuw project: de Youngsters

Schermafbeelding 2013-04-17 om 16.25.19Sinds 11 April is Anne Dijkhorst werkzaam bij Bureauvijftig. Voor haar afstudeerproject heeft zij onderzoek gedaan naar de doelgroep ouderen. Hierin heeft zij een nieuwe subcultuur ontdekt: De Youngsters.

De Youngsters zijn niet in een hokje te plaatsen en zijn stuk voor stuk uniek. Ze staan open-minded in het leven, vormen een scherpe mening en uiten die maar al te graag. Ze accepteren het feit dat ze ouder worden, maar voelen zich nog jong en levendig. Het leven zien ze als één groot feest waar ze ultiem van genieten. Ze ondernemen veel en maken bewuste keuzes.

“Ouderen hebben in deze maatschappij vaak een negatief imago en worden regelmatig als homogene grijze groep bestempeld” aldus Anne.

Haar project heeft geresulteerd in een nieuw en verfrissend boek met daarin 12 mooie portretten van De Youngsters. Met het boek laat Anne zien dat het stereotype beeld van ouderen geheel onterecht is.

De komende tijd zal Anne zich bezig houden met de uitbreiding van het boek. Medio september zal het boek, met daarin 18 nieuwe personages, officieel uitgebracht worden. Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Bezoek dan nu onze nieuwe website met daarop meer informatie over de inhoud van het boek, een introductie van de Youngsters en actuele informatie over de ontwikkelingen.

www.deyoungsters.nl

»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer