085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

De onderzoeksmonitors zijn terug: zorg, retail en sex

foto (3)
Als doelgroepspecialist onderzoeken we natuurlijk heel veel voor onze klanten (bijna wekelijks bevragen wij ons eigen panel). Toch was het al even geleden dat we zelf een groot onderzoek met onze klanten optuigden. In 2013, ’14 en ’15 onderzochten we zorg, wonen, welzijn en diensten aan huis met in totaal 24 van onze opdrachtgevers en ruim 13.500 ingevulde vragenlijsten. Projecten die veel nieuwe inzichten opleveren en vruchtbare discussies tijdens en na de presentaties van de onderzoeksresultaten.

Benieuwd naar de uitkomsten uit deze eerder uitgevoerde monitors? Laat het dan zeker even weten, dan sturen we deze graag per mail toe.

Drie nieuwe monitors: zorg, sex en retail

Met de komst van Floris hebben we dit jaar de ruimte om maar liefst 3 nieuwe monitors op te zetten:
  • Zorg – het onderzoek uit 2013 doen we dunnetjes over, met de inzichten van nu. De uitkomsten van het onderzoek van toen ontvangen? Neem even contact op met Floris!
  • Sex – een beladen onderwerp, maar daarom des te interessanter. Van SOA’s tot one-nights stands en de mening over de seksuele moraal.
  • Retail – hoe zien ouderen het veranderende winkellandschap? Wat is service voor hen? Hoe en wat kopen ze online? En welke andere mooie verbanden zien we?

Meedoen?

Deelnemers krijgen een rapport boordevol waardevolle inzichten en antwoorden (ook op eigen vragen!) en daarnaast een in-house workshop met een doorvertaling van de inzichten naar kansen en mogelijkheden! Interesse om mee te doen, neem gerust contact met ons op.
«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer