085 - 303 53 84

Begrijpen

Wij geloven dat het begrijpen van je doelgroep altijd de basis is. Zeker wanneer je je richt op vijftigplussers. Inzicht als de fundering van een gebouw. We doen voortdurend onderzoek in ons eigen 6000-koppig Nationale 50Plus Panel. Op zoek naar wat we nog niet weten zonder te zoeken ‘zelf verstopte paaseieren’, maar om inzichten te verkrijgen die jouw bedrijf helpen vijftigplussers écht te begrijpen en te bereiken.

Bureauvijftig Begrijpen

We kunnen op vele manieren de inzichten die jij nodig hebt verkrijgen om ouderen te begrijpen. Van een (online)vragenlijst uitzetten in ons eigen Panel of een uitgebreid kwalitatief onderzoek met focusgroepen. Om de keuze gemakkelijk te maken, hebben we een aantal standaard onderzoeksproducten.

Insights-sheet Het is natuurlijk zonde om op zoek te gaan naar iets wat al bekend is. Een deepdive in onze, met zorg, opgebouwde en goed gevulde onderzoeksdatabase helpt. Snel en direct inzicht in een breed scala aan onderwerpen. 

Product- of campagnetest Product, dienst of campagne (bijna) klaar? Dan is de mening van je toekomstige (50+) klant fijn. We leggen het graag aan hen voor. Reken op een ongezouten mening en waardevolle feedback. Uiteraard sturen we je niet zomaar met de uitkomst het spreekwoordelijke riet in, maar denken we ook graag mee wat de volgende stap zou moeten zijn.

Thermometer Nu eindelijk wel eens weten hoe de doelgroep over bepaalde zaken denkt? Of net even meer weten dan de algemene feiten. Stel zo’n 10 tot 15 vragen aan het panel en ontvang een resumé. Om letterlijk aan te voelen hoe jouw doelgroep erover denkt. Een goede voorbereiding voor bijvoorbeeld je nieuwe strategie of voor een innovatietraject.

Onderzoeksprogramma (jaar) Voor wie echt flink aan de slag gaat met de kansen in de ouderenmarkt. Een uitgebreid jaarprogramma waarin onderzoek en strategie samenkomen. Naast een tweetal thermometers met aansluitende brainstorms op basis van de resultaten en uiteraard het hele jaar door onze hulp op afroep, bijvoorbeeld bij strategische vraagstukken. 

Focusgroepen Kwalitatief onderzoek zoals het bedoeld is. Tijdens een aantal verschillende gesprekken met de doelgroep om tafel in focusgroepen. Aan de hand van een vooraf besproken topic lijst gaan we in gesprek en halen zo waardevolle inzichten op. En het leuke is: door de unieke onderzoekslocatie kun je als opdrachtgever meekijken én -luisteren tijdens het gesprek.

Uiteraard doen we ook veel maatwerktrajecten, dus laat het bovenstaande vooral een uitnodiging zijn om een kop koffie met ons te drinken om jouw vraag (of vragen) te bespreken. Dan kijken we samen hoe we hier een passend voorstel bij kunnen ontwikkelen. Zodat jij ouderen beter kan begrijpen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50-plussers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Grey Valley Incubator