085 - 303 53 84

3. Bereiken

Altijd de juiste professional die zowel de beste is in zijn of haar vak, maar daarnaast ook doorspekt is met waardevolle doelgroep kennis. Dit alles om strategie werkelijkheid te laten worden. Plannen te realiseren. Resultaten te boeken. Vijftigplussers te bereiken.

Bureauvijftig - Bereiken

Het begrijpen van de doelgroep en bepalen de strategie is altijd de basis, voordat we aan de slag gaan met opzetten van een campagne of creëren van content om die doelgroep te bereiken.

We werken samen met een geweldig team van vakidioten die wij inzetten op onze projecten. Dit kan zijn een tijdelijke professional die helpt om jouw eigen plan uit te voeren of die ondersteunt bij het vormen van zo’n plan. Soms voor een brainstormsessie, soms voor een paar dagen samen aan de slag. Vaak ook voor een langere periode als onderdeel van een marketing- of communicatieafdeling. 

Wij kijken graag samen welke talenten of vaardigheden nodig zijn. Moet er een project flink worden aangejaagd of in korte tijd een complete campagne worden gelanceerd? Geen uitdaging is ons te omvangrijk. Bij Bureauvijftig houden we van snel schakelen, drie stappen vooruit denken en successen behalen. Dus kom maar op.

Rebranding 
Zo lanceerden wij een complete rebranding van een fabrikant van hulpmiddelen in een maand of vier. Samen met een geweldige projectmanager, onze creatieve vormgever en aangevuld met een tweetal marketingstrategen. Dit alles uiteraard op basis van onderzoek in het Nationale 50Plus Panel.

Marketingafdeling opzetten
We hebben gedurende de periode van een jaar een marketing afdeling opgezet bij een zorgorganisatie. Hier hebben we vanuit een aantal brainstormsessies een merkstrategie ontwikkeld om deze vervolgens met twee professionals ook daadwerkelijk uit te voeren.

Content campagne
En op dit moment zijn we voor verschillende online media bedrijven actief met het uitrollen van een content campagne om de doelgroep het product te laten ‘herontdekken’. Dit doen we samen met een dreamteam bestaande uit een briljante tekstschrijver, een onderzoeker, een PR-chef en dit alles onder leiding van een projectmanager.

Vanzelfsprekend denken we graag mee hoe we jouw uitdaging kunnen ondersteunen met een ‘dreamteam’ van professionals om zo de doelgroep te bereiken. Bel je ons?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50-plussers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer