085 - 303 53 84

Strategie

We spreken veel marketeers, ondernemers en reclamemakers die allemaal dezelfde vraag stellen: ik zie ergens de kansen wel om met de 50+ doelgroep aan de slag te gaan, maar waar moet ik beginnen. Hoe pak ik het aan? En dat zijn nu net de vragen waar wij bij Bureauvijftig warm voor draaien. Hoe kunnen we op basis van de inzichten die we hebben opgedaan uit onderzoek ook daadwerkelijk een (nieuw) product lanceren? Of hun kunnen we een bestaand product geschikt maken voor de doelgroep? Kortom: hoe ziet onze strategie eruit.

Strategie

Het gaat hier om echte keuzes maken, richting geven en strategie bepalen. En daar helpen we graag bij. We laten met veel plezier de ruim 10 jaar ervaring in de ouderenmarkt voor jou werken. Wij denken mee bij het ontwikkelen van (waarde)proposities of product-marktcombinaties. Door jou en jouw team kennis te laten maken met de doelgroep in al haar facetten, kunnen we samen bepalen welke segmentatiecriteria voor jouw product of merk relevant zijn. Kiezen we de juiste positionering en zetten we koers richting succes. 

We hebben geen standaard ‘Strategische’ producten. Elke vraag en elk bedrijf is immers anders. Daarom gaan we graag in gesprek over jouw specifieke uitdagingen en vragen. Laten we snel een afspraak maken.

P.S. We worden steeds vaker gebeld door reclamebureaus (zeg maar creatieven) met de vraag of we voor hun klanten willen meekijken en -denken. Dit vinden we een grote uitdaging! Zo kunnen we allemaal datgene doen waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50-plussers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Grey Valley Incubator