085 - 303 53 84

2. Strategie

We spreken veel marketeers, ondernemers en reclamemakers die allemaal dezelfde vraag stellen: ik zie ergens de kansen wel om met de 50+ doelgroep aan de slag te gaan, maar waar moet ik beginnen en hoe pak ik dat aan? Hoe kunnen we op basis van de inzichten die we hebben opgedaan uit onderzoek ook daadwerkelijk een (nieuw) product lanceren? Of het bestaande product geschikt maken voor de doelgroep? Kortom: hoe ziet onze strategie eruit.

Strategie

Voordat we aan de slag gaan met een (nieuwe) strategie, doen we altijd eerst onderzoek om jouw specifieke vijftigplus-doelgroep beter te begrijpen.
Daarna kunnen we keuzes maken, richting geven en strategie bepalen. 
Wij denken graag mee bij het ontwikkelen van (waarde)proposities of product-marktcombinaties. Door jou en jouw team kennis te laten maken met de doelgroep, kunnen we samen bepalen welke segmentatiecriteria voor jouw product of merk relevant zijn. Kiezen we de juiste positionering en zetten we koers richting succes. 

We hebben geen standaard ‘Strategische’ producten. Elke vraag en elk bedrijf is immers anders. Daarom gaan we graag in gesprek over jouw specifieke uitdagingen en vragen. Laten we snel een afspraak maken.

We worden steeds vaker gebeld door reclamebureaus (zeg maar creatieven) met de vraag of we voor hun klanten willen meekijken en -denken. Dat vinden we een grote uitdaging! Zo kunnen we allemaal datgene doen waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief inclusief verrassende insights over 50-plussers:

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer