085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Raak online de juiste snaar bij Babyboomers (kennissessie)

Het zal je niet ontgaan zijn, maar het gebruik van sociale media groeit nog steeds. En zeker niet alleen onder de jongere generaties. Ook de Babyboomers zijn (zeer) actief op internet, sociale media en de smartphone. Babyboomers zijn zeker niet de senioren achter de geraniums. Ze maken een hele inhaalslag op online gebied. Maar hoe zit het nu precies? Wat doen Babyboomers online? Welke sociale media gebruiken ze? En wat doen ze op hun smartphone? Wat moet je doen om Babyboomers online te bereiken?

In deze kennissessie van Bureauvijftig en Ruigrok NetPanel zoomen we in op het online gedrag van de Babyboomers; met feiten en inzichten, een praktijkcase van Startpagina.nl en live advies. Wil jij ook online de juiste snaar raken bij Babyboomers? Dan nodigen we je graag uit voor onze kennissessie op donderdag 8 november van 15.30 tot 17.30 uur in de Grey Valley in Zoetermeer.

PROGRAMMA

15.30 uur                  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

16.00 uur                  Welkom door Floris Venneman – managing partner Bureauvijftig

16.05 uur                  Presentatie ‘What’s happening online?’ door Martijn v/d Veen – partner Ruigrok NetPanel

16.30 uur                  Praktijkcase Startpagina.nl door Leon Dekker – marketing manager Startpagina.nl

17.00 uur                  Komt-u-maar-mevrouwtje Masterclass (power sessie) door Floris Venneman

17.30 uur                  Afsluiting en aansluitend borrel

We horen graag of je erbij bent op 8 november. Deelname is zonder kosten. We vinden het leuk als je een introducee (collega of relatie) meeneemt die ook graag bijgepraat wil worden over dit thema. Aanmelden kan via deze link. En wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

Tot 8 november in de Grey Valley! Werner von Siemensstraat 13, Zoetermeer.                                                                            Parkeren op P1 tegenover de brasserie.

 

 

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer