085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Staatssecretaris van Rijn neemt eerste exemplaar ‘DE YOUNGSTERS’-boek in ontvangst

df93d3c9e17e8d8a46b599a87d1b11d5De boeken zijn binnen, de expositie is ingericht en de documentaire staat klaar. Film by the Sea, we zijn er klaar voor.

Morgenmiddag zal collega Anne Dijkhorst het eerste ‘DE YOUNGSTERS’-boek  overhandigen aan staatssecretaris van Rijn waarna de expositie door hem wordt geopend. Het programma wordt afgesloten met de vertoning van de documentaire waarin drie Youngsters op de voet worden gevolgd.

‘DE YOUNGSTERS’- documentaire
Tijdens Film by the Sea zal driemaal de documentaire waarin drie Youngsters op de voet worden gevolgd worden vertoond. Zie hieronder de data. Vertoning bijwonen? Reserveer hier uw plaats.

Vertoningen:
–       za 14 september, 17.30u
–       do 19 september, 13.00u (uitverkocht)
–       do 19 september, 16.00u

Bekijk de trailer:

‘DE YOUNGSTERS’ boek reserveren
Na de overhandiging van het boek tijdens Film by the Sea komt het boek ook beschikbaar voor de losse verkoop. Interesse? Reserveer het boek op http://www.deyoungsters.nl/nl/bestellen/

‘De nieuwe ouderen over de vloer’-onderzoek
Naast het eerste ‘DE YOUNGSTERS’-boek zal staatsecretaris van Rijn ook het ‘De nieuwe ouderen over de vloer’ onderzoek dat Bureauvijftig i.s.m. brancheorganisatie Actiz heeft uitgevoerd ontvangen. In dit landelijk onderzoek is gekeken naar de wensen en behoefte van ouderen ten opzichte van wonen, welzijn en zorg.

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer