085 - 303 53 84

Bureauvijftig blog

Start nu uw eigen onderzoekspanel

Schermafbeelding 2014-06-04 om 14.37.18

De consumentenmarkt verandert. De voortschrijdende vergrijzing maakt dat we met een andere blik naar deze markt en de oudere doelgroep moeten kijken om slagkracht en positie te behouden. Het is daarom van groot belang om te weten waar de 50plus consument op zit te wachten om proactief op hun wensen in te kunnen spelen.

Uw eigen onderzoekspanel?

Om als organisatie optimaal te presteren, ook in de toekomst, is het van belang inzicht te houden in het gedrag en de drijfveren van uw doelgroepen. Bureauvijftig biedt externe organisaties daarom de mogelijkheid een eigen onderzoekspanel te starten. Binnen het Nationale 50Plus Panel kunt u eenvoudig uw klantenbestand onderbrengen waardoor u direct in contact staat met uw klanten en kunt beschikken over betrouwbare data, zoals demografische en leefstijlgegevens. Bureauvijftig zorgt hierin voor een discrete en betrouwbare hosting, geheel volgens MOA standaarden.

Wat kost het?

Om uw klantenbestand onder te brengen bij ons onderzoekspanel betaalt u jaarlijkse onderhoudskosten. U heeft al een eigen panel vanaf € 75,- per jaar. Voor het uitvoeren van onderzoeken betaalt u een gereduceerd tarief. Daarnaast ontvangt u extra korting wanneer uw klanten zich aanmelden bij het Nationale 50plus Panel.

Wilt u meer informatie over het panel, neem dan contact op met Lieke van Duist (030-2931059) of Bas de Kok (06-42381400)

liekevanduist@bureauvijftig.nl

basdekok@bureauvijftig.nl

«
»

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 3035384
E. info@bureauvijftig.nl

Kantoor Bureauvijftig - te Zoetermeer